Zuidwester

Manager Dagbesteding Gehandicaptenzorg

Wat ga je doen?
Als Manager Dagbesteding organiseer je samen met medewerkers, cliënten, verwanten en vrijwilligers de allerbeste dagbesteding op jouw locaties. Zuidwester werkt met zelfverantwoordelijke teams. Jij weet precies welk team wat nodig heeft en hierin laat je de context bepalend zijn voor de mate van zelfverantwoordelijkheid. Dit doe je vanuit de principes van dienend leiderschap; je bent dichtbij, maar blijft toch op gepaste afstand. Je faciliteert en ondersteunt de medewerkers waar nodig; je geeft advies, biedt een luisterend oor, coacht en je bent er simpelweg gewoon. En hierin ben je creatief, zolang het past binnen de kaders van Zuidwester.

Met medewerkers en collega-managers geef je inhoud aan de kernwaarden van Zuidwester binnen de regio Voorne-Putten. Samen met de zorgmanagers wonen geef je integraal werken samen vorm. Je belangrijkste resultaat: tevreden cliënten, verwanten en medewerkers. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor organisatorische, personele, budgettaire en zorginhoudelijke zaken. Verder zijn er taken en projecten onder de zorgmanagers verdeeld.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag in Spijkenisse en Hellevoetsluis in de regio Voorne-Putten. Iedere dag weer wordt er gekeken naar wat de cliënten wél kunnen en wordt er gestreefd naar een zinvolle invulling van hun dag. Op die manier werkt Zuidwester aan waardevol leven en zinvol werk. Hoe geweldig is het dat je hier als Manager Dagbesteding een onderdeel van mag zijn?

Daarnaast word je onderdeel van een ambitieus team van in totaal negen managers en een regiomanager. Samen organiseren we een fijn en lerend werkklimaat voor onze medewerkers én een prettig klimaat voor de cliënten in de hele regio. Daarnaast vinden we werkplezier in ons eigen team ook heel belangrijk!

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

  • Je hebt een hbo-diploma en aantoonbare ervaring als leidinggevende in de zorg is een pre.
  • Je bent creatief in hoe je naar organisatie van dagbesteding kijkt, denkt graag mee op het gebied van ontwikkeling van dagbesteding binnen Zuidwester en neemt hierin de teams mee.
  • Je bent gedreven om samen met de driehoek (cliënt, verwant en professional) het wonen van cliënten zo optimaal mogelijk vorm te geven.
  • Je hebt ervaring met financiële verantwoordelijkheid en bedrijfsvoering in de zorg.
  • Je hebt kennis van het sociaal domein vanwege de grote hoeveel externe cliënten die dagbesteding afnemen.
  • Je hebt een goed gevoel bij onze kernwaarden ‘eigenheid, gastvrij en samen’.
  • Je bent enthousiast om samen met collega’s de regio verder te ontwikkelen.
  • Je kenmerkt je door een resultaatgerichte werkwijze.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van maximaal € 5.477,00 bruto per maand (FWG-schaal 60), CAO gehandicaptenzorg (per 1 december € 5.587,00). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Ben jij de zorgmanager die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 8 oktober via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Christien Veldink via 06–10 56 42 01.

Kandidaatprofiel

      

Aanbod

    

Vacature delen op:

Regio:

  • Zuid-Holland

Secties:

Regio Voorne - Putten

Vacatureniveau:

hbo

Vacaturetype:

Leidinggevend/overig

Salaris:

FWG 60 €3768,00 - €5477,00

Sluitingsdatum:

08-10-2024

Locatie:

Spijkenisse

Contactpersonen:

Recruitment

tel.: 0187898888

Kantooradres:

Dwarsweg 40 3241LB Middelharnis

Locatie: