Zuidwester

GZ-Psycholoog/Orthopedagoog-Generalist

Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn wij voor de vakgroep Gedragsdeskundigen op zoek naar een GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist. Wil jij ons team komen versterken en meehelpen om intramurale behandeling verder vorm te geven?

Wat ga je doen?
Als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist ben je verantwoordelijk voor de zorg van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking die te maken hebben met complexe psychiatrische en psychosociale problemen. Je behandelt onder andere trauma's, hechtingsproblemen, autisme, gedragsproblemen, angst en stemming. Ervaring met CGT, EMDR of andere traumabehandelingen is een pré voor deze functie.

Je werkt nauw samen met een Gedragsdeskundige en Toegepast Psycholoog om maatwerk te leveren en advies te geven bij complexe casussen.

Ook denk je mee in het vormgeven van beleid bijvoorbeeld t.a.v. traumabehandeling en probleemgedrag. Periodiek heb je een telefonische bereikbaarheidsdienst waar collega’s met dringende vragen je kunnen bellen voor advies.  

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij het Expertisecentrum Zuidwester (ECZ) en je wordt onderdeel van de vakgroep Gedragsdeskundigen, een groep van fijne en betrokken collega’s die altijd bereid zijn mee te denken. Samen met een team van multidisciplinaire behandelaren sta je klaar om de ondersteuningsvragen van onze cliënten te beantwoorden.

Je komt te werken in de regio Hoeksche Waard/Rotterdam. Werk je liever in een andere regio? In onderling overleg kan er gekeken worden wat voor jou passend is. Ook qua indeling van de uren kijken we graag samen met jou wat het beste past bij je privé-situatie. Flexibeler kan niet toch?

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist en beschikt over een BIG-registratie.
  • Je hebt ervaring met of affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en diverse hulpvragen. 
  • Kennis van juridische kaders zoals de WZD is gewenst, ervaring als WZD-functionaris is een pluspunt.
  • Je bent een gedreven en enthousiast persoon die de kwaliteit van zorg weet te verbeteren.    
  • Je hebt ervaring met traumabehandeling en CGT en je kunt maatwerk leveren in individuele behandelingen.
  • Je kunt op een gestructureerde manier collega's (in opleiding) begeleiden.
  • Je bent creatief, flexibel en kunt goed plannen.
  • Je helpt mee in de ontwikkeling en positionering van onze vakgroep en dienstverlening, zowel binnen als buiten onze organisatie.
  • Een visie op opleiden in de gezondheidszorg en eventuele werkervaring in de rol van praktijkopleider is een pré. 

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van maximaal € 6.446,00 (per 1 december € 6575,00) bruto per maand (FWG-schaal 65), CAO gehandicaptenzorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens. We werken met diverse doelgroepen en methodieken, en er is ruimte om je verder te specialiseren. Jouw wensen, ambities en werkplezier zijn belangrijk voor ons. Samen willen we verder bouwen aan de mogelijkheden van de vakgroep en de visie binnen het expertisecentrum van Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 25 september. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Esther Rommelse (Gedragsdeskundige), via 06-23 05 04 64, of met Lisette Meinster (Gedragsdeskundige), via 06-55 93 50 16.

Kandidaatprofiel

        

Aanbod

        

Vacature delen op:

Regio:

  • Zuid-Holland

Secties:

Hoeksche Waard / Rotterdam

Vacatureniveau:

wo

Vacaturetype:

Behandeling

Salaris:

FWG 65 €4269,00 - €6446,00

Vakgebied:

EMB
EVB
LVB
MVB
NAH

Sluitingsdatum:

25-09-2024

Locatie:

Hoeksche Waard - Rotterdam

Contactpersonen:

Recruitment

Kantooradres:

Dwarsweg 40 3241LB Middelharnis

Locatie: